Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове страх

Нови интернет страници страх

 • Гледай в интернет! Страхове - фобии

 • Най-нови коментари страх

 • Престоят ни в апартаментите Белвю в Керамоти беше страхотен. Престоят ни в апартаментите "Белвю" беше страхотен. Стаите са чисти и имат всичко необходимо. Персоналът е много приятелски настроен и готов да помогне.Апартаментите са на 2 минути пеша от плажа. Интернетът и сателитната телевизия ни позволиха да останем във връзка с приятелите и семейството в Канада!! Бихме препоръчали това място на приятели и познати!

 • Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

  Цвете на предзнаменованието

  От тъмно предчувствие ... до осъзната чувствителност 

  Според д-р Бах:

  Изпитват неясни, смътни страхове, за които нямат обяснение или причина. Ужасяват се че нещо страшно може да се случи, без да знаят какво. Тези необясними смътни страхове могат да ги преследват ден и нощ, но често се страхуват да споделят с близките си за тях. 

  В негативно състояние:

  Неясни и необосновани чувства на страх и опасност. Човек се страхува да не остане сам. Страх от преследване, от наказание, от невидима сила, кошмарни сънища, събуждане със страх, паника: страх да заспи отново. Склонност към занимания с окултни явления, суеверие. Страх от мисли и сънища на религиозни теми, тъмнина и смърт. Най-големият страх - страх от страха, но това не се споделя с никого. Колективни страхове, като страх от насилие, от духове и др.

  В позитивно състояние:

  Безстрашие и вяра. Приема собствената си чувствителност. 
  -------------------------------------------------------------------------

  Утвърждения, които помагат:

  Сърцето ми е изпълнено с надежда и сила. Вярвам в живота.