Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Съвременните методи , процедури, терапии за медико-козметично почистване на лицето. Ненужни петна, черни точки, белези от акне. внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София  още за баховата терапия » panderma.net 

почистване на лице цени Съвременните методи за медико-козметично почистване на лицето на най-ниски цени и ТОП оферти внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София
почистване на черни точки Съвремени методи, терапии, процедури за медико-козметично почистване на черни точки по лицето в козметико-дерматологичен център Пандерма, София. Почистване на черни точки, акне, брадавици, комедони, папиломи, висулки.

Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

Цвете на вярата

От съмнение ... до вяра

Лесно обезкуражаване след неуспех, съмнение, песимизъм.

В негативно състояние:

Това е състояние, в което човек е скептичен, песимист, лесно се обезкуражава; дори най-малките неуспехи го събарят и вижда нещата в черно; лесно се обезсърчава и се разочарова при непредвидени трудности, замисля се дали да се откаже; разочарованията го водят към негативизъм и депресия; принципно първо реагира скептично, за да си спести бъдещи разочарования; във всяка нова ситуация първо изказва съмненията и опасенията си; изпитва несигурност поради липса на вяра; дори при малки кризи има нужда т утеха и насърчаване, ако нещо е свършило добре, дори тогава си представя какво лошо е могло да се случи; не вижда, че причината за някои отрицателни събития е собствената му липсат на вяра; сякаш от време на време се наслаждава на песимизма си.

В позитивно състояние: Проявява упоритост и постоянство.

Знае, че за всички проблеми има решение; събира смелост за нов опит; вярва, че всичко ще се нареди независимо от трудните обстоятелства.

-----------------------------------------------

Утвърждения, които помагат:

Препятствията представляват възможности за учение. Всяка трудност има свой дълбок смисъл.