Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Отровата, която изтрива белезите на времето! Жизнено и красиво лице без болка и безоперативна манипулация. Ботокс процедури и терапии от Пандерма.  още за баховата терапия » panderma.net 

Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

Цвете на вярата

От съмнение ... до вяра

Лесно обезкуражаване след неуспех, съмнение, песимизъм.

В негативно състояние:

Това е състояние, в което човек е скептичен, песимист, лесно се обезкуражава; дори най-малките неуспехи го събарят и вижда нещата в черно; лесно се обезсърчава и се разочарова при непредвидени трудности, замисля се дали да се откаже; разочарованията го водят към негативизъм и депресия; принципно първо реагира скептично, за да си спести бъдещи разочарования; във всяка нова ситуация първо изказва съмненията и опасенията си; изпитва несигурност поради липса на вяра; дори при малки кризи има нужда т утеха и насърчаване, ако нещо е свършило добре, дори тогава си представя какво лошо е могло да се случи; не вижда, че причината за някои отрицателни събития е собствената му липсат на вяра; сякаш от време на време се наслаждава на песимизма си.

В позитивно състояние: Проявява упоритост и постоянство.

Знае, че за всички проблеми има решение; събира смелост за нов опит; вярва, че всичко ще се нареди независимо от трудните обстоятелства.

-----------------------------------------------

Утвърждения, които помагат:

Препятствията представляват възможности за учение. Всяка трудност има свой дълбок смисъл.