Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове лесно

Най-актуални страници лесно

 • Как да направим пролетното почистване по-лесно? Пролетно почистване

 • Как да се справим бързо и лесно с петната от червено вино Петната от вино

 • Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

  Цвете на вярата

  От съмнение ... до вяра

  Лесно обезкуражаване след неуспех, съмнение, песимизъм.

  В негативно състояние:

  Това е състояние, в което човек е скептичен, песимист, лесно се обезкуражава; дори най-малките неуспехи го събарят и вижда нещата в черно; лесно се обезсърчава и се разочарова при непредвидени трудности, замисля се дали да се откаже; разочарованията го водят към негативизъм и депресия; принципно първо реагира скептично, за да си спести бъдещи разочарования; във всяка нова ситуация първо изказва съмненията и опасенията си; изпитва несигурност поради липса на вяра; дори при малки кризи има нужда т утеха и насърчаване, ако нещо е свършило добре, дори тогава си представя какво лошо е могло да се случи; не вижда, че причината за някои отрицателни събития е собствената му липсат на вяра; сякаш от време на време се наслаждава на песимизма си.

  В позитивно състояние: Проявява упоритост и постоянство.

  Знае, че за всички проблеми има решение; събира смелост за нов опит; вярва, че всичко ще се нареди независимо от трудните обстоятелства.

  -----------------------------------------------

  Утвърждения, които помагат:

  Препятствията представляват възможности за учение. Всяка трудност има свой дълбок смисъл.  Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт