Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

Цвете на жизнеността

От душевно безразличие ... до духовна свежест

В негативно състояние: 

Чувство за тежест в главата, умора и отпадналост. Чувство „като понеделни сутрин". Главата бучи като след продължително гледане на телевизия, продължително четене, или учене, както и след други натоварвания на сетивата. Безсилие и инертност. Сутрин рано се съмнява, че ще се справи със задачите на деня, но като навлезе в работата се чувства по-добре. Липсва замах в работата. След продължително боледуване се съмнява, че може вече да се справя, въпреки че това обективно не е вярно. Не вярва, че може да се захване с нещо без стимулиращи средства като кафе, чай или други подобни. Ободрява се, когато задачите са интересни и го отвличат от умората. Животът му е твърде организиран и установен от много години и душата му е уморена от това. Сутрин става по-уморен, отколкото е легнал вечерта. Често има натиск или парене в и около очите. Наблюдава се често и слабост на съединителната тъкан, поради липсата на душевен тонус. Състоянието е често при хора, които произхождат от „стари семейства".

В позитивно състояние:

Бодър дух, ясна и хладна мисъл, намира смисъл в промяната. Сигурен е, че ще се справи със задачите, дори когато изглежда, че надхвърлят възможностите му.

Изживявай по-добре своя ден, присъствай в своето пространство.
-------------------------------------

Утвърждения, които памагат:

Имам цялата енергия, от която се нуждая.  Аз съм погълнат от ежедневните си занимания.Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт