Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове страх

Нови интернет страници страх

 • Гледай в интернет! Страхове - фобии

 • Най-нови коментари страх

 • Престоят ни в апартаментите Белвю в Керамоти беше страхотен. Престоят ни в апартаментите "Белвю" беше страхотен. Стаите са чисти и имат всичко необходимо. Персоналът е много приятелски настроен и готов да помогне.Апартаментите са на 2 минути пеша от плажа. Интернетът и сателитната телевизия ни позволиха да останем във връзка с приятелите и семейството в Канада!! Бихме препоръчали това място на приятели и познати!

 • Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

  Цвете на смелостта

  От страх от света ... до храброст и кураж 

  В негативно състояние: 

  Плахост, въздържаност, физическа чувствителност. Страхува се от известна ситуация, но пази страховете за себе си. Изпитва отделни, специфични страхове и „фобии", като страх от студ, от тъмнина, болест и болка, заболяване от рак, страх от смъртта, от бъдещето, от злополука, от загуба на приятели, от паяци, мишки, кучета и т.н. Страхът може да обхване телефонирането, новите ситуа¬ции; страх пред прага, пред широки пространства, от сцената, от болницата и т.н. Свръхчувствителност от всякакъв вид, например към студ, шум, висок говор, ярка светлина, силни миризми, пререкания, заговаряне от непознати и т.н. Вътрешно напрежение в резултат на страх, временно смущения в говора, заекване, покашляне, нервен смях, нервно непрекъснато говорене. Лесно се изчервява. Страхува се от самотата, но въпреки това в обществото е плах и нервен. Изпитва собствен страх от съпротива или несполука. Присъствието на околните го изморява. Лесно се разболява, ако е изправен пред проблеми, които му вдъхват страх.

  В позитивно състояние:

  Фин и чувствителен приятел. Превъзмогнал е страховете си и може да гледа на живота и света със спокойна увереност. Притежава лична смелост и влага разбиране в проблемите на другите, които са в същото положение.

  Не се страхувай от своята чувствителност – да се изчервиш не е грях.
  -------------------------------------------------

  Утвърждения, които помагат:

  Действам смело и с вътрешна сила. Виждам във всеки проблем възможност за израствоне.