Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове живота

Най-актуални страници живота

 • Актуалните рекламни материали и консумативи с лого Актуално

 • Критично е състоянието на юриста на община Враца

 • Библиотеката на читалище „Развитие” с нови книги

 • Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

  Цвете на гъвкавостта

  От фанатична дисциплина ... до вътрешна свобода

  В негативно състояние: 

  Силен стремеж към изрядност, подчинява живота си на строги теории и прекалено идеализирани представи. Въздържание от много неща заради строги принципи на живот; заради това губи радостта от живота. Строга самодисциплина, прави всичко за да бъде във форма, поставя си най-високи цели. Не разбира, какви лишения си налага. Криво разбрана духовност - ограничава се в несъществени неща (медитация, диети), като ги издига в култ. Стреми се принудително към извисяване на духа, но упорито държи на определени собствени представи. Вярва, че светската суета задържа духовното развитие, иска още на земята да стане светец: аскетизъм, факирство, душевно самобичуване. Потиска съществени физически и емоционални потребности. Поради силен стремеж попада в плен на медитирането. Не се намесва в разбиранията на другите за живота, защото изцяло е зает със собственото усъвършенстване. Тези хора често са строги вегетарианци и въздържатели, животът им е аскетичен. Те се упрекват ако нарушат строгата си дисциплина. Тялото е подложено на стресови изисквания.

  В позитивно състояние:

  Идеалист с открита душа към другите. Отстъпва от възгледите и теориите си, когато се изправи пред ново познание или по-висша истина. Не се поддава на чуждо влияние, защото е уверен, че ще намери в себе си вярното решение в точното време за това. Осъществява високите идеали в живота. Чрез радостта си от живота и чрез вътрешния си мир е естествен пример за подражание от другите.

  Открий радостта от удоволствията на живота, откажи се от твърдите правила и живей!
  ------------------------------------------

  Утвърждения, които помагат:

  Отворен съм към нови прозрения и преживявания.  Аз съм гъвкав и спокоен.  Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт