Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Дюни!!! Мирис на пясък.... Шум на вълни.... В живота ни има приказни места, в които се връщаме отново и отново. Комплекс Дюни е едно от тях. Почивката на Дюни е на ТОП цени от adventurestory.bg!  още за баховата терапия » adventurestory.bg Дюни  

Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

Цвете на равновесието

От вътрешно колебание и раздвоеност ... до баланс и хармония

В негативно състояние: 

Нерешителност поради вътрешно неспокойствие, мислите непрекъснато се колебаят между две възможности. Противоположни колебания на настроението: плач и смях, възторг и униние. Приема много външни импулси и скача като скакалец с мислите си тук и там. Поради непостоянството във възгледите изглежда в очите на другите ненадежден. Липсва вътрешна мярка, няма равновесие, изпада в нервни кризи. Човекът в това състояние не може да се концентрира, скача от тема на тема, поради вътрешната колебливост губи много време и пропуска в живота и професията си някои добри възможности. При вътрешен конфликт не се съветва с другите, а се опитва сам да намери решение. Жестикулира неадекватно и рязко. Липсващият баланс на енергия може понякога да намери израз във физически прояви, като например резки колебания между активност и бездействие, колебания на телесната температура, симптоми, които се простират по цялото тяло – веднъж боли тук, утре там. Могат да се проявят още смущения на равновесието от всякакъв тип, болест на пътуването (с кораб, автомобил, самолет), смяна на безапетитие със силен глад, след диарията следва запек, бременността се съпровожда от повръщане и още много други.

В позитивно състояние:

Добра концентрация и решителност, запазва вътрешно равновесие при всички обстоятелства. Всестранност и гъвкавост, разкрива все повече възможности в живота си. Взима решения веднага и с поразителна точност. Присъствието му действа успокояващо върху околните.

Равновесието не е утопия – то е благоденствие!
----------------------------------------------------------------------

Утвърждения, които помагат:

Аз съм решителен в мислите и действията си. 
Установявам баланс във всички сфери на живота си.
Действам с вътрешна увереност.Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт