Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове другите

Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

Цвете на силата

От доминиране и тираничност ... до уважаване и зачитане на чуждото мнение

В негативно състояние: 

Способен, извънредно самоуверен, притежава голяма сила на егото. Има проблеми със заповедите и подчинението. Поема охотно управлението и често е „спасител в критични ситуации". В състояние е да злоупотребява с големите си способности за постигане на лични цели. Не се съобразява с мнението на другите. Нито за миг не се съмнява в своето превъзходство и затова налага на другите волята си. Домашен тиранин и диктатор. Главата доминира над сърцето. Управлява, всявайки умишлено страх в другите. Не влиза в спор, защото винаги има право. Хората, които не искат да участват в играта за власт, не се удостояват с внимание. Вътрешната неотстъпчивост може да доведе до непоносимо вътрешно напрежение и до физическа болка.

В позитивно състояние:

Мъдър и разбиращ ръководител, любим учител, който се радва на заслужен авторитет. Може добре да разпределя задачите и да постави качествата си на водач в услуга на по-висша задача. Помага на другите да си помогнат сами и да намерят собствен път.

Намери отново нежността в себе си!
-------------------------------------------

Утвърждения, които помагат:

Уважавам правата на другите. Вярвам в себе си както вярвам и в другитеИзработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт