Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Дюни!!! Мирис на пясък.... Шум на вълни.... В живота ни има приказни места, в които се връщаме отново и отново. Комплекс Дюни е едно от тях. Почивката на Дюни е на ТОП цени от adventurestory.bg!  още за баховата терапия » adventurestory.bg Дюни  

Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

Цвете на промяната

От нерешителност и непостоянство ... до поставяне на ново начало

В негативно състояние: 

Човекът в това състояние има ясни цели в живота и знае точно какво иска, но има в момента затруднения да остане верен на себе си. Обикновено е много самостоятелен, но временно може да стане колеблив поради семейни съображе-ния, обществена обвързаност, сантиментални спомени или мнението на скептично настроени личности. Взел е важно решение за живота си, липсва само последната крачка за осъществяването му. Би искал да остави зад гърба си всички ограничения и въздействия, но това не му се отдава напълно. При жизненоважни решения трудно се освобождава от влиянието на силни и впечатляващи личности: учител, партньор, други примери за подражание. Поради неочаквано външно събитие е принуден да преосмисли изцяло плана си за живота. Осъществяват се решаващи промени в живота: смяна на професията развод, пенсиониране, преместване в друг град, постъпване в старчески дом и т.н. Предстоят решаващи фази на биологическа промяна: менопауза, бременност, пубертет, растеж на зъби, болест в краен стадий. Желае вътрешно да бъде наясно с промените. Въпреки решението си, по неизвестни причини все още не може да скъса с някаква стара привичка. Партньорството е прекратено, но въпреки разделянето чувства все още въздейс¬твието на партньора.

В позитивно състояние:

Човек остава верен на себе си. Преследва неотклонно целта си в живота, въпреки всички препятствия и въпреки мнението на другите. Приема новото непринудено и открито. Вижда закономерността, която се крие зад промяната. Не е чувствителен за външни влияния и е отворен за вътрешните си импулси.

--------------------------------------------------------

Утвърждения, които помагат:

Разкъсвам всички окови, които спират развитието ми. 
С лекота преминавам в следващия етап от живота си.Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт