Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт
Избрани сайтове живота

Най-актуални страници живота

 • Рецитираха Вазовите стихове в парк

 • Актуалните рекламни материали и консумативи с лого Актуално

 • Критично е състоянието на юриста на община Враца

 • Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

  Цвете на промяната

  От нерешителност и непостоянство ... до поставяне на ново начало

  В негативно състояние: 

  Човекът в това състояние има ясни цели в живота и знае точно какво иска, но има в момента затруднения да остане верен на себе си. Обикновено е много самостоятелен, но временно може да стане колеблив поради семейни съображе-ния, обществена обвързаност, сантиментални спомени или мнението на скептично настроени личности. Взел е важно решение за живота си, липсва само последната крачка за осъществяването му. Би искал да остави зад гърба си всички ограничения и въздействия, но това не му се отдава напълно. При жизненоважни решения трудно се освобождава от влиянието на силни и впечатляващи личности: учител, партньор, други примери за подражание. Поради неочаквано външно събитие е принуден да преосмисли изцяло плана си за живота. Осъществяват се решаващи промени в живота: смяна на професията развод, пенсиониране, преместване в друг град, постъпване в старчески дом и т.н. Предстоят решаващи фази на биологическа промяна: менопауза, бременност, пубертет, растеж на зъби, болест в краен стадий. Желае вътрешно да бъде наясно с промените. Въпреки решението си, по неизвестни причини все още не може да скъса с някаква стара привичка. Партньорството е прекратено, но въпреки разделянето чувства все още въздейс¬твието на партньора.

  В позитивно състояние:

  Човек остава верен на себе си. Преследва неотклонно целта си в живота, въпреки всички препятствия и въпреки мнението на другите. Приема новото непринудено и открито. Вижда закономерността, която се крие зад промяната. Не е чувствителен за външни влияния и е отворен за вътрешните си импулси.

  --------------------------------------------------------

  Утвърждения, които помагат:

  Разкъсвам всички окови, които спират развитието ми. 
  С лекота преминавам в следващия етап от живота си.  Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт