Attention!
www.bachremedy.eu
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт

Защото и когато грижата за кожата е важна. Медик8 -Перфектната и най-предпочитана ТОП козметика от най-ново поколение и вид за лице и тяло! Medik8 е английската марка медицинска козметика, популярна в цял свят като абсолютен експерт в грижата за кожата  още за баховата терапия » www.persona.bg 


Когато го можеш! Карл Досън - създателят на Пренареждане на Матрицата и един от 29 мастъри в целият свят на Тес терапиите - Техниките за емоционална свобода  още за баховата терапия » www.barep.org 

Бахова терапия. Цветни есенции. Спешни капки.

Перла

Перла

„Всяко изкуство е автобиографично. Перлата е автобиографията на мидата.“

                                        Федерико Фелини

Перлата е блестящия пример, че можем да направим всеки проблем, всяка трудност част от самите нас.Когато напластяваме едно върху друго преживяванията си – толкова различни, че искрят с всички цветове на дъгата – върху разнообразните предизвикателства, които ни поднася животът, ние култивираме душата си.

Когато осъзнаем многобройните начини, по които можем да реагираме на болката и изпитанията, ще забележим, че някои пътеки са по-трудни от други. Някои хора се съсредоточават само върху болката си, пазят я жива в съзнанието си с месеци и години, дори десетилетия. Други вземат малките препятствия и ги раздухват до невиждани размери, превръщайки ги в собственото си съзнание в гигантска драма. Вечното оплакване от проблемите води до живот, изпълнен с безкрайно неудовлетворение. Когато станем едно с наученото от преодолените проблеми, ще можем да ги приемем като благословия и средство за бъдещо развитие и израстване. Когато сме на достатъчно разстояние от тях, ще се запитаме:  „Какво можем да вземем от всичко това?“  И ще открием, че трудностите ни предоставят нови области на познание. Тогава ще можем да научим уроците, съдържащи се във всеки проблем, за да станем по-завършени и по-мъдри човешки същества. Тези събития ще се превърнат в основата за едно по-смислено житейско пътешествие.

 

Колко от нас могат да приемат изпитанията така, както прави мидата, и да открият дара, който се крие в тези изпитания, за да го превърнат наистина в нещо позитивно? На това ни учат перлите – да уважаваме способността си за промяна, да открием собствената си красота и вътрешната си сила, която ни е нужна, за да се завърнем в сърцевината си, когато се загубим, а не да се разпаднем. Начинът е един. Да обградим всичките си проблеми и тревоги с поток от положителни мисли и думи – духовен седеф – и след това да създадем перли от тях.

Мери Олсън Кели - „Пътят на перлата“Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт